Bruidsmake-up

bruidsmake-up €75,-
proef make-up €25,-
Bruidsarrangement €135,-

Beauty By Jessica verzorgt ook de make-up van de ouders, getuige, familie etc.
€ 50,- p.p.

Woon je buiten een straal van 5 km dan  reken ik een reiskostenvergoeding van €0,20 per kilometer

Daar komt de bruid… Gefeliciteerd met je bruiloft.

Je bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven en dan wil je natuurlijk stralen. Daarvoor ben je bij Beauty By Jessica aan het goede adres! Tijdens de proef make-up gaan we samen kijken welke look en kleuren het beste bij jou en de jurk staan. Mocht je zelf ideeën hebben, laat deze dan aan mij zien want daar wordt rekening mee gehouden.

Op de grote dag kom ik op locatie de make-up verzorgen. Natuurlijk mag je ook naar de schoonheidssalon komen om je mooi op te laten maken.

 

Bruidsmake-up + proef make-up

Op de proefsessie gaan we je wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt. De proefsessie duurt gemiddeld +/- 2 uur. Ook bespreken we dan de wensen op je bruiloft, qua tijdstip, locatie etc. We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent!

Op de bruiloft zelf ben ik er op de gewenste locatie en tijdstip en ga ik je Bruidsmake-up verzorgen zoals besproken tijdens de proefsessie zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven!

Bruidsarrangement

Proef make-up, Bruidsmake-up op de trouwdag zelf en een gezichtsbehandeling van +/- 60 minuten (4 weken voor de bruiloft), 3 dagen voor de bruiloft epileren van de wenkbrauwen. (Tijdens de gezichtsbehandeling wordt het gezicht gereinigd, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderd, intensief werkend masker, epileren en een 24h verzorging.)